Over ons

01

Missie

Internetbureau
voor MKB-Nederland

 

Het huidige internettijdperk biedt vele mogelijkheden en dit met name in het MKB. Wij geloven dat we kleine en middelgrote bedrijven kunnen helpen met online succes. Door internetoplossingen te realiseren voor een beoogd publiek streven wij ernaar om het full service internetbureau voor MKB Nederland te worden. 

02

Werkwijze

Wij werken in duidelijke fases, maar binnen deze fases is er voldoende ruimte voor veranderingen...

Om het beste resultaat te behalen, werken we met softwareontwikkelmethoden. We houden niet van dikke plannen. Vanuit het probleem van de klant wordt gewerkt aan een doelgerichte en effectieve oplossing. Onze werkwijze heeft raakvlakken met de principes van Waterfall en Scrum, “the best of both worlds” zogezegd. Wij werken in duidelijke fases, maar binnen deze fases is er voldoende ruimte voor veranderingen die we gezamenlijk niet hadden voorzien.

 

Concept &
Strategie

TodaysLogic vertaalt bedrijfsstrategieën en communicatieplannen naar online strategieën en internetconcepten.

Design &
Interactie

Bij elke website, webshop, webapplicatie of app steeds weer de juiste mix van design, visuele identiteit, emotie, usability en experience. 

Technische
Realisatie

Bij TodaysLogic is software development een vakmanschap. Professioneel, hoogwaardig en future proof. 

Hosting &
Beheer

Ook na livegang uw aanspreekpunt voor technisch beheer en hosting van uw website, webapplicatie, webshop of app.

Online
Marketing

Bereik uw doelgroep middels SEO, SEA, emailmarketing en contentmarketing. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep u weet te vinden.

Analyse &
Optimalisatie

Analyse van gebruikersgedrag leidt continu tot optimalisatie op het gebied van usability, vormgeving, techniek en SEO.

03

Samenwerkingen

TodaysLogic is een jong en gedreven bedrijf, die nog vele succesvolle jaren tegemoet ziet komen. Het liefst samen met u, want het succes van uw bedrijf, is dat van ons.

 

Samenwerkingen binnen in de IT-branche zijn meestal op de lange termijn. Tijdens deze samenwerkingen is het belangrijk dat er sprake is van wederzijds vertrouwen. Wij zijn altijd eerlijk tegenover de klant, we zeggen wat we doen en staan uiteraard achter onze kwalitatief hoge producten en diensten. Wij werken graag samen met klanten die in de samenwerking met een internetbureau op zoek zijn naar toegevoegde waarde. Mét, inderdaad. Onze klanten zijn voor ons namelijk niet zomaar opdrachtgevers, maar vooral partners binnen in een project, onderdeel van het team. Zowel kleine tot middelgrote ondernemingen.we een langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers en hun doelgroepen.

Wilt u ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

04

Futureproof

Het is essentieel dat software niet wordt uitgesloten van eventuele uitbreidingen en/of aanpassingen voor in een later stadium. Het inspelen op - en meegroeien met de ontwikkelingen van de toekomst zijn kernwaarden die binnen de IT-wereld hoog in het vaandel staan. Kernwaarden die TodaysLogic volledig onderschrijft. 

 

Maar wat heeft u daaraan, als opdrachtgever? Nou veel! Door de snelle ontwikkelingen binnen de IT-wereld kan software snel verouderen. Open source is een manier van software ontwikkelen dat meegaat met de toekomst. Open source systemen beschikken over vele functionaliteiten en modules. Licentiekosten zijn er niet en u bent als klant vrij in het kiezen van een leverancier. Maar bovenal: open source software is futureproof. Eenvoudig in het updaten en dynamisch genoeg om aan te sluiten op uw eigen processen en structuren. 

Doormiddel van een futureproof design voorkomt u flinke herimplementaties en kunt u zonder problemen mee met de razendsnelle ontwikkelingen binnen de IT-wereld. Op deze manier bent u gedekt voor op de lange termijn.

 

 


Magento


Ruby on Rails


WordPress


Angular Javascript

 

05

Standaarden

Bij de ontwikkeling van een nieuw softwareproduct komt meer kijken dan alleen het programmeerwerk.

 

Wij willen dat het nieuwe softwareproduct stabiel, veilig en soepel draait. Om dat te bereiken werken wij bij elke website, webshop, webapplicatie en app weer volgens de W3C-normen...